Om Oss

MP-MATERIALS marknadsfilosofi är att vara en spetsig, kunnig och distributionseffektiv samarbetspartner till Dig som verkar inom byggentreprenadsidan med materialinköp.

Vår verksamhet inom mur, puts, betong och golvsidan parat med direktleveranser från utvalda fabriker enligt principen "just in time" innebär att vårt lager finns på tillverkande fabriken för leverans direkt till byggplatsen enligt Dina önskemål.

Nu efter 7 års verksamhet med 40 års erfarenhet har vi nått en etablering som ger Dig möjlighet att välja/erhålla produkter från producenter utvalda för att fungera under lång tid här ute på västkusten med det utsatta klimatläge vi har.

Sortiment:

Fasadtegel från Fyns Tegel Petersminde, ABC, Ziegelwerk Klaus Huber, Vandersanden, Hagemister, Petersens, Thyn, Haga och Wewers.
Kalksandsten från Jydsk.
Marktegel från Fyns Tegel Petersminde, Hagemister och ABC.
Specialtegel från Fyns Tegel Petersminde och Petersens.
Taktegel från Vittinge, Höjslev, ABC och Petersens.
Murbruk från Combimix och Maxit.
Betong och torrprodukter från Combimix och Maxit.
Isolering från Paroc och Sundolitt.
Lättklinker och betonghålsten.
Golvavjämning från Combimix, Bostik, Casco och Maxit.

Med detta sortiment parat med ett effektivt distributionssystem med bakgavellift/kranbilar klarar vi de flesta krav/behov som föreligger, parat med en slimmad organisation och administration är vi övertygade om att vi kan vara en effektiv samarbetspartner till Dig.

Ronald Forsell
Bygging SBR